Media & Communicatie

Media & Communicatie

E-mailadres:

Wedstrijdverslag Gorecht JO17-3 - Actief JO17-1

Zaterdag 5 september stond de 2e bekerwedstrijd voor de JO17-1 op het programma uit tegen Gorecht JO17-3. Bij vertrek vanaf Terra College kregen we nog een grote bui regen over ons heen. Allemaal schuilen in de auto. 
Onderweg naar Haren klaarde de lucht weer op, de paraplu's konden in de auto blijven liggen.
Actief begon zeer gretig aan de wedstrijd en binnen 10 minuten stond de 0-2 al op het bord. In de 3e minuut maakte Tim de 0-1 en 6 minuten later was het al 0-2 door Kamiel op aangeven van Bobby. 
Ik overdrijf niet: het had ook wel 0-5 kunnen staan na 10 minuten. De paal en lat stonden in de weg. We moesten dus scherper voor de goal zijn. Dat hadden de jongens door. In de 13e en 17e minuut maakte spits Kay de 0-3 en 0-4 op aangeven van Bobby en Milan, waarna Martijn in de 19e minuut op aangeven van Daan 0-5 op het bord schoot.
Daarna even een rustige periode, voor de verslaggever ook wel prettig, het was haast niet bij de houden. Intussen had Ruben ook nog een penalty gemist, rondje van Ruben !
Na een half uur pakten de boys het weer op. Binnen 6 minuten liepen we uit naar 0-8. Tim op aangeven van Martijn, Milan op aangeven van Tim, solo van Kay en Kay nogmaals op aangeven Tim. 3 minuten later maakte Kay de 0-9 op aangeven van Tim.
Vlak voor rust nog een toetje. Zels Thijn mocht scoren, assist Kay.
Rust, even tijd om bij te komen. Ouders even een kopje koffie en de trainer, leiders en spelers in de kleedkamer. Als het soms zo makkelijk gaat is het moeilijk om jezelf de 2e helft te verbeteren. Scherp blijven dus, en geen tegengoal krijgen!
Milan was de eerste die de 2e helft het scorebord deed trillen. 
Het duurde even voordat we weer los waren. In de 57e minuut was Kay weer wakker geworden. Op aangeven van Laslo maakte hij de 0-12.
7 minuten later mocht Laslo de 0-13 op het bord zetten. Hij maakte een mooie goal op aangeven van Kay.
4 minuten later onze 2e penalty. Wat moesten we doen, Ruben nog een keer of was zijn kans verkeken? Na uitvoerig overleg kreeg Ruben nog een kans. Deze liet hij niet onbenut: 0-14 door Ruben.
Laslo was nog niet klaar en zorgde in de 69e minuut voor de 0-15. 
De jongens waren nog niet klaar, en Ruben helemaal nog niet. Hij mocht nog even in de spits spelen en maakte daar ook zijn faam waar. Hij maakte ook de 0-16 in de 72e minuut door een afstandsschot.
Het slotakkoord kwam van Milan, Sven en nogmaals MIlan. de 0-19 stond op het bord. Gorecht was een maatje te klein. 
Kortom ook een prima 2e helft.
Ik wil namens de begeleiding de supporters en in het bijzonder onze grensrechter Bennie bedanken. Je was weer foutloos !
A.s. Zaterdag spelen we om 14.15 uur thuis tegen Veendam JO17-2. 
Groet, Begeleiding JO17-1
Lees meer...

Corona leefregels en rookvrij terrein

  • Gepubliceerd in Nieuws

De gemeente handhaaft op basis van de noodverordening. Wij dienen als vereniging deze afspraken na te leven.

WIJ allen zijn de vereniging.

Het is niet te doen als vrijwilliger of bestuur om hier mensen op te blijven attenderen. Het is uiteindelijk de verantwoordelijkheid van jouzelf. En SAMEN zorgen we ervoor dat veiligheid maximaal in acht wordt genomen. Helaas is gebleken, dat men onvoldoende rekening houdt met de 1,5 meter. Zeker langs de lijn en op het terras. Wij handhaven niet op het terrein, behalve op het terras. Ons terras valt onder de horeca regelgeving m.b.t. Corona noodverordening.

Het is de verantwoordelijkheid van onze bezoekers en leden om de leefregels te respecteren. Handhaving wordt wel gedaan door de BOA’s van de gemeente.

Laten wij allen rekening met elkaar houden en de leefregels respecteren. Dit geldt niet alleen op wedstrijddagen, ook op trainingsavonden! Zodra je van het veld af bent, hebben we ons te houden aan de 1,5 meter afstand. Ook graag nog even aandacht voor onderstaande.

Vanaf dit seizoen is ons terrein rookvrij! Roken kan op de parkeerplaats, buiten looppaden van bezoekers-kinderen. De peuken kunnen worden weggegooid in de grijze afvalcontainer naast het pand. Samen zijn wij vv Actief!

Rookvrij

Lees meer...

Voetbalkamp Noord-Drenthe

  • Gepubliceerd in Nieuws

De Voetbalschool Noord-Drenthe organiseert deze zomer een vierdaags voetbalkamp bij VV Actief.

Wanneer?
Het kamp begint op 11 augustus vanaf 9:30 en duurt tot 15:30.

Voor wie?
Alle jongens en meisjes vanaf 5 tot en met 12 jaar zijn welkom.

Kosten?
De vier dagen vol met voetbal is inclusief lunch, ranja en een ijsje en kost € 100,-

Wil je je aanmelden?
Dat kan via  of 06-202 17 707.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90