mei 2020 - VV Actief | Eelde

Indelingen Jeugd Seizoen 2020/2021

 • Gepubliceerd in Nieuws

Geachte ouders en spelers,

De afgelopen periode hebben we weer onze best gedaan om voor het volgend seizoen mooie en goede indelingen te maken. De indelingen die bekend zijn, zijn in te zien via de volgende link:

http://vvactief.nl/teams/teamindeling.html

Reacties op de indeling kunnen gemaild worden naar: .

Met vriendelijke groet,

TC - Vv Actief

Lees meer...

Werkwijze trainingen vanaf 11 mei

 • Gepubliceerd in Nieuws

VV Actief start onder de voorwaarden van de Vereniging van Drentse Gemeenten weer de trainingen. De benodigde vergunning is door de gemeente verleend.

Vanuit het bestuur zijn Niek de Nekker en Josefien Stenvers als Corona Coördinator aangesteld.

Vanaf maandag 11 mei mogen alle teams (mits afgestemd met de Corona coördinatoren) weer trainen. In eerste instantie 1 x per week. Indien blijkt, dat we alles goed kunnen faciliteren, zullen we mogelijk ook weer 2 x in de week kunnen gaan trainen.

Lees meer...

Voetbalkamp Noord-Drenthe

 • Gepubliceerd in Nieuws

De Voetbalschool Noord-Drenthe organiseert deze zomer een vierdaags voetbalkamp bij VV Actief.

Wanneer?
Het kamp begint op 11 augustus vanaf 9:30 en duurt tot 15:30.

Voor wie?
Alle jongens en meisjes vanaf 5 tot en met 12 jaar zijn welkom.

Kosten?
De vier dagen vol met voetbal is inclusief lunch, ranja en een ijsje en kost € 100,-

Wil je je aanmelden?
Dat kan via  of 06-202 17 707.

Lees meer...

Goed nieuws! We mogen weer trainen!

 • Gepubliceerd in Nieuws

Iedereen mag weer sporten vanaf 11 mei a.s. Mits wij ons natuurlijk houden aan de 1,5 meter afstand en de overige richtlijnen.

De Vereniging van Drentse Gemeenten heeft een duidelijk protocol voor buitensport activiteiten opgesteld. Deze dienen we als vereniging uiteraard te volgen.

Omdat er wel het een en ander wordt verwacht van ons als vereniging op basis van deze richtlijnen in deze protocollen, stellen we het volgende voor: 

 • Trainers inventariseren bij hun team of ze weer willen gaan trainen.
 • Trainingen zijn pas toegestaan na toestemming van de vereniging.
 • De trainer neemt contact op met VV Actief: voor JO13 t/m JO19 met Josefien Stenvers (06-51225634), voor seniorenteams met Niek de Nekker ()

De trainer ontvangt het corona-protocol en stemt dag en tijd af.

 • In eerste instantie kan ieder team in elk geval 1 uur per week trainen.
 • Per aantal spelers moet er Corona toezichthouder aanwezig zijn. Een Corona toezichthouder draagt een geel hesje en waarborgt de Corona-veiligheid. We hopen dat alle teams een toezichthouder kunnen aanwijzen (bijvoorbeeld de leider). Wij moeten vooraf weten wie dit is. Zonder toezichthouder kan de training geen doorgang vinden.
 • Verdere inhoudelijke informatie zullen we op een later moment met jullie delen. Naar verwachting uiterlijk dit weekend!
 • Tip voor de trainers: Er staan op de trainers-app (Rinus) leuke oefeningen, waarbij er rekening gehouden wordt met de 1,5 meter.

Wij hebben er vertrouwen in dat onze leden op een goede manier hiermee om gaan. Heb je vragen of tips, laat dat weten aan één van onze corona-coördinatoren (Josefien en Niek).

Lees meer...

Corona bij Actief

 • Gepubliceerd in Nieuws

De Corona heeft de wereld, Nederland, jullie en dus ook onze vereniging in de greep. Het is bijna niet voor te stellen dat er mensen zijn waar deze crisis geen invloed op heeft.

Het niet kunnen voetballen voor de jeugd en senioren blijkt ook in deze tijd een groot gemis voor spelers, ouders, scheidsrechters, trainers en leiders.

Het bestuur moet gewoon wel doorgaan. Zo hebben wij inmiddels een aantal bestuursvergaderingen gehad (uiteraard d.m.v. een conference call) en hebben onder andere de financiën besproken aan de hand van een aangepaste begroting tot en met 30 juni 2020.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90