maart 2020 - VV Actief | Eelde

Oproep: Steun onze sponsoren!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Op dit moment ervaren wij allemaal de gevolgen van een vreemde, niet te voorspellen periode door het corona virus. Ook voor onze sponsoren is het een moeilijke en spannende tijd. Winkels worden enorm geraakt door de maatregelen van de overheid en krijgen steeds minder klanten over de vloer. Veel ondernemers waaronder de horeca en Retail zijn inventief geworden. Een aantal zijn al overgegaan op het bezorgen van producten. Mooie ontwikkelingen die absoluut onze steun verdienen.

Wij willen jullie vragen, dat als jullie aankopen gaan doen, om te denken aan onze sponsoren. Steun onze sponsoren in deze lastige periode want deze ondernemers maken het voetbal  bij VV Actief mede mogelijk! 

Een totaaloverzicht van onze sponsoren vind je hier: sponsorinformatie

Namens alle sponsoren en VV Actief: Alvast Bedankt!

Delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd. 

Commerciële Zaken
VV Actief

Lees meer...

Update: Omruilavond broek en sokken

  • Gepubliceerd in Nieuws

Omdat alle activiteiten stil zijn gelegd is ook de omruil en ophaal-moment uit gesteld. De nieuwe datum is 20 april.

Kleding dat in bruikleen is gekregen en te klein of kapot is kan geruild worden tegen inlevering van je huidige broek of sokken

Zet hiervoor 20 april in je agenda. De kledingcommissie is dan aanwezig van 19 - 21 uur op de zolder bij Actief.

De zolder is te bereiken via de achterste deur in de gang van de kleedkamers.

Kwijtgeraakte kleding

Het afgelopen jaar is er veel kleding achter gebleven in de kleedkamers en op het veld. Dit gaat van schoenen tot winterjassen, van rugzakken tot handschoenen en sleutels. Het betreft hoogstwaarschijnlijk niet alleen spullen van leden van Actief maar ook van andere clubs. Alle gevonden spullen bewaren we ongeveer drie maanden.

We willen jullie in de gelegenheid stellen om aan te geven wat je eventueel weet/ denkt achtergelaten te hebben bij Actief. Dan kunnen wij dat voor je opzoeken en teruggeven indien we dat in onze dozen kunnen vinden. Verstuur hiervoor een mail naar .

Je hebt de tijd tot 19 april om aan te geven wat je mist. Op 20 april  zijn wij tussen 19-21 uur bij Actief aanwezig i.v.m. het omruilmoment. De gevonden voorwerpen kunnen dan ook gehaald worden. Daarna gaan we alle overgebleven spullen doneren aan een goed doel in het buitenland.

Lees meer...

Tot en met 31 maart alle wedstrijden en trainingen afgelast

  • Gepubliceerd in Nieuws

De KNVB heeft zojuist bekend gemaakt dat het voetbal in Nederland tot en met 31 maart is afgelast. Dat betekent dat alle wedstrijden in het betaald en het amateurvoetbal tot nader order worden uitgesteld. Alle wedstrijden van veld- en zaalvoetbalverenigingen gaan tot en met 31 maart niet door.

Het bestuur van VV Actief volgt dit besluit en dit betekent dat:

  • ALLE wedstrijden en trainingen zijn t/m 31 maart afgelast, zowel jeugd als senioren
  • De kantine van VV Actief blijft tot en met 31 maart GESLOTEN.

Wij blijven de adviezen van het RIVM, GGD en KNVB nauwlettend volgen. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen wij jullie hierover informeren. 

Bestuur VV Actief


Bericht KNVB: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59620/tot-en-met-31-maart-geen-voetbal-nederland 

Lees meer...

Voorzorgsmaatregel corona

  • Gepubliceerd in Nieuws

Stoppen met handen schudden is de nieuwste maatregel waarmee het kabinet de verspreiding van het coronavirus probeert in te dammen. Ook bij Actief stellen we het zeer op prijs wanneer onze leden hier aan mee werken.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90