februari 2020 - VV Actief | Eelde

VV Actief werkt aan een positieve clubcultuur

  • Gepubliceerd in Nieuws

Bij VV Actief werken we hard aan het creëren van een positieve cultuur, waarin onze jeugdspelers zich optimaal kunnen ontwikkelen en minder snel afhaken. Daarbij hebben wij uw hulp hard nodig!

Wij willen graag een vereniging zijn met een positieve clubcultuur. In het algemeen zie je in de sport helaas vaak veel negatief gedrag terug: coaches praten vooral over wat hun spelers niet goed doen, spelers kraken elkaar af en ageren tegen de scheidsrechter, ouders roepen in hun enthousiasme langs de lijn niet altijd het meest handige, noem maar op.

Lees meer...

Overlijden Lammie Vrieling

  • Gepubliceerd in Nieuws

Met droefheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van

                                               Lammie Vrieling 

Lammie is jaren vrijwilliger bij ons geweest en heeft diverse vrijwilligerstaken gedaan. Haar betrokkenheid en inzet gedurende die jaren hebben wij zeer gewaardeerd.

Wij wensen haar familie veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.


Bestuur, vrijwilligers en leden VV Actief

Lees meer...

JO15-4 Kampioen

  • Gepubliceerd in Nieuws

Op zaterdag 25 januari is na een spannend seizoen JO15-4 kampioen geworden. Van de 10 gespeelde wedstrijden hebben ze er 8 gewonnen en 2 gelijk gespeeld. De laatste inhaalwedstrijd was tevens de beslissende. Er moest gewonnen worden en dat deden ze met 1-4 tegen HFC’15. Dat moest na de wedstrijd natuurlijk gevierd worden met kinderchampagne en muziek onder de douche!

Lees meer...

Kortingsbonnenactie v.v. Actief

  • Gepubliceerd in Nieuws

Binnenkort start, inmiddels voor de twaalfde keer, de traditionele kortingsbonnen actie van de vv Actief. In het verleden is met de opbrengst van de bonnenboekjes ondermeer een bijdrage geleverd aan het realiseren van het kunstgrasveld, nieuwe kleedkamers, een scorebord, inrichting van de kantine, kleine doelen, zonnepanelen en onlangs de aanleg van een sproei installatie. De kortingsbonnenactie is een initiatief van de leden van de Vrienden van Actief (onderdeel van Commerciële Zaken) waaraan een groot aantal ondernemers uit Eelde/Paterswolde en omgeving, die de vv Actief een warm hart toedragen, deelneemt.

In het bonnenboekje zitten in totaal ruim 80 kortingsbonnen van diverse ondernemers uit Eelde-Paterswolde en omstreken. De meeste kortingsbonnen zijn geldig van 1 maart t/m 30 april 2020. Het bonnenboekjes levert voor alle betrokken: de ondernemers, de v.v. Actief en de kopers van de boekjes, een "win win" situatie op. Met het inleveren van een paar bonnen kan bijvoorbeeld het aankoopbedrag al weer terugverdiend zijn.

De bonnenboekjes worden de komende weken door de jeugdleden van v.v. Actief verkocht voor € 5,- per stuk. We willen jeugdleiders en spelers alvast bedanken voor hun inzet en medewerking. Mocht u de verkopers gemist hebben dan zijn de boekjes ook in de shop van het tankstation Autoservice Paterswolde aan de Hooiweg verkrijgbaar of bij één van de commissieleden. Daarnaast is er een samenwerking met de handbalvereniging aangegaan, zodat we nog meer mensen in Eelde / Paterswolde  kunnen bereiken en ook de handbalvereniging extra inkomsten kan genereren.

Wij willen alle deelnemende ondernemers hartelijk danken voor hun steun en bijdrage en hopen dat de kopers van het bonnenboekje er veel plezier aan mogen beleven.

De vrienden van de vv Actief.

Roelof Gorter, Herman Buiter, Erik Kremer, Henk Scholten

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90