januari 2020 - VV Actief | Eelde

Bijzondere voorstelling bij onze club!

  • Gepubliceerd in Nieuws
Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! Veel leiders en ouders herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling 'Dat schiet lekker op zo!', die op donderdagavond 27 februari 2020 bij VV Actief te zien is. Meld je nu aan, want dit mag je niet missen!
In de voorstelling zien we een vader / leider die een andere aanpak probeert bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school én bij zijn voetbalclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn...
Lees meer...

Gastvrouw en/of gastheer gezocht

  • Gepubliceerd in Nieuws

We zoeken op zeer korte termijn gastheren en gastvrouwen voor de zaterdag. We hebben voor deze dag versterking van het huidige team nodig. De dag wordt in tweeën geknipt, zodat je of een ochtend of een middag dienst hebt.

Als gastvrouw of gastheer ben je op zaterdag het visitekaartje van onze club. Je ontvangt onze gasten, scheidsrechters en onze andere vrijwilligers. Je zorgt ervoor dat alle uitslagen verwerkt worden, zodat ze voor iedereen te zien zijn via internet en de voetbal-apps. Een verdere taakomschrijving ligt klaar en natuurlijk kan je ter verkenning vast even overleggen met een andere gastheer of gastvrouw.

Meld je aan en help onze vereniging mee! Samen zijn we Actief!

Belangstelling of meer informatie? Stuur s.v.p. een mail naar VV Actief.

 

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90