september 2019 - VV Actief | Eelde

Heb jij je stem al gegeven aan VV Actief? Rabobank Clubsupport

  • Gepubliceerd in Nieuws

De leden van de Rabobank mogen jaarlijks een deel van de winst verdelen over verenigingen en stichtingen in het werkgebied van de bank. Dat is in één zin Rabo Clubsupport. Rabobank geeft haar leden de gelegenheid om te stemmen op organisaties die ze een warm hart toedragen. Daarmee vloeit een deel van het resultaat daardoor terug in het verenigingsleven en dat is winst voor iedereen. Met de Rabo ClubSupport actie is elke stem geld waard. Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Hoe kan je stemmen?

Om te kunnen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank. Lid worden kost niets. Je kunt lid worden als je een rekening hebt bij de Rabobank. Aanmelden kan via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden 

Vanaf 27 september ontvang je bericht van de Rabobank met daarin een persoonlijke code. Hiermee kan je 5 stemmen uitbrengen, maximaal 2 stemmen per vereniging of organisatie. Je kan ons vinden onder "Voetbalvereniging Actief". Stem zo snel mogelijk maar uiterlijk 10 oktober. 15 oktober horen we dan hoeveel we van de Rabobank mogen ontvangen voor de aanschaf van nieuw spelmateriaal voor onze jeugd. 

Lees meer...

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 7 oktober 2019

  • Gepubliceerd in Nieuws

Beste leden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

Op maandag 7 oktober aanstaande staat de Algemene Ledenvergadering (ALV) gepland. Op deze avond worden leden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden geïnformeerd over o.a. de financiële stand van zaken, terugblik op het afgelopen jaar, de begroting voor aankomend seizoen.

Het bestuur nodigt daarom leden en ouders van jeugdleden uit, om mee te praten over o.a. deze onderwerpen. Daarnaast wordt ook jouw mening gevraagd over bestedingsdoelen van de Grote Clubactie en kan je zelf ook een verenigingsdoel voorstellen. Tot slot worden jubilarissen deze avond in het zonnetje gezet.

Wil jij weten wat er allemaal speelt binnen de vereniging, heb je input en wil je meebeslissen over verschillende zaken, kom dan op 7 oktober naar de ALV! De kantine is geopend vanaf 19:30 en we starten om 20:00 uur.

De agenda voor 7 oktober aanstaande en notulen van de ALV van vorig jaar staan vanaf woensdag 2 oktober op onze website!!!

Het bestuur van VV Actief

Lees meer...

Rabobank Clubsupport. Jou stem is geld waard!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Oproep aan alle leden, ouders/verzorgers van jeugdleden, vrijwilligers, iedereen die VV Actief een warm hart toe draagt. 

Met Rabo ClubSupport steunt de Rabobank clubs en verenigingen uit de regio. En VV Actief doet dit jaar ook mee! Zo maken we kans op een mooi bedrag voor de aanschaf van sportmaterialen voor onze jeugd. Zorg daarom dat je lid bent van Rabobank. Stemmen kan vanaf 27 september. Kijk voor meer en de voorwaarden op Rabobank.nl/clubsupport

Jouw stem is nu geld waard! Breng nu je stem uit op VV Actief via www.rabobank.nl/clubsupport

Het delen van deze oproep wordt zeer gewaardeerd. :) 

#RaboClubSupport

#Samenvierenwedewinst

#RabobankAssenenNoord-Drenthe

#VVActief

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90