december 2019 - VV Actief | Eelde

Actief 1 en 2 in nieuwe trainingskleding

  • Gepubliceerd in Nieuws

De één liep in een Ajax shirt, de ander in een Juventus shirt. Tijdens de training van de 1e en 2e selectie waren er zo'n 40 verschillende shirts te zien. Een aantal spelers van de selectie hebben het initiatief genomen om trainingspakken en trainingstenues te regelen. En dit is gelukt!


De trainingspakken en tenues zijn aangeboden door Café Boelens Theater, Hertz en Pizzeria da Gianni. Alle 40 trainingspakken zijn voorzien van nummers en logo's, dit is aangeboden door Printprofs

Lees meer...

Mening over de club

  • Gepubliceerd in Nieuws
Ruben Eilander en Robin-Paul van den Heuvel doen de opleiding (sportkunde) aan de Hanze Hogeschool en houden zich momenteel bezig met het schrijven van een organisatieadvies V.V. Actief. Om dit zo goed mogelijk te doen hebben we de mening nodig van leden (ook niet spelende leden) en vrijwilligers. Dit doen we door middel van een enquête. Deze zal maximaal 10 min van uw tijd in beslag nemen. U zou ons en V.V. Actief enorm helpen. De link naar de enquête.
Alvast bedankt!
Lees meer...

AED / reanimatietraining

  • Gepubliceerd in Nieuws

Meld je aan om deel te nemen aan de cursusavond reanimatie / AED bij Actief
Jaarlijks verzorgt Carla Toonstra voor o.a. gastheren en -vrouwen, trainers, leiders, onze superkantinediensten en andere vrijwilligers van VV Actief een cursusavond reanimatie / AED. Ben je eenmaal in het bezit van dit certificaat, dan dien je jaarlijks een herhalingsavond bij te wonen. Actief biedt vrijwilligers die graag dit certificaat willen halen de mogelijkheid dat bij de vereniging te doen.

Want het zal je maar gebeuren....
Ieder uur overlijden in Nederland gemiddeld twee mensen aan een hart- of ademhalingsstilstand. Bij sommige slachtoffers is dit te voorkomen. Als omstanders reanimatie kunnen toepassen, kunnen daarmee levens worden gered; ook uw leven!
Thuis, op school, tijdens het sporten of op je werk: overal kun je te maken krijgen met een hart- of ademhalingsstilstand. Het duurt vaak ongeveer een kwartier voordat een ambulance ter plekke is. Juist die 15 minuten zijn van levensbelang. Krijgt een slachtoffer in die tijd hartmassage en mond-op-mondbeademing, dan stijgen de overlevingskansen. Wanneer er een AED in de buurt is en iemand kan deze toepassen, wordt de overlevingskans nóg groter. Bij Actief is een AED beschikbaar.

Belangstelling? Meld je nu aan!
Ben jij trainer, leider, commissielid of op een andere manier vrijwilliger bij Actief en wil je deelnemen? Mail voor 5 januari 2020 naar Marjan van Nuland (). We proberen deze avond(en) in de winterstop te plannen op een doordeweekse avond.

Lees meer...

Actief-TLC gestaakt na ongeval speler. Dank aan alle helpende handen!!!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Afgelopen zondagmiddag werden we met elkaar opgeschrikt dor een vervelend voorval. In de 88e minuut viel Justin Krijthe tijdens een duel op zijn rug en slikte daarbij zijn tong in. Gelukkig reageerde de scheidsrechter heel adequaat en gaf meteen aan dat er hulp nodig was. Er was ook snel een mobiel medisch team en een ambulance aanwezig. In het ziekenhuis bleek er sprake van een gebroken kaak en een hersenschudding. We willen heel graag vanuit het bestuur iedereen bedanken die, op welke manier ook maar, een helpende hand bood. Het was hartverwarmend  om te ervaren hoe we binnen de vereniging de rijen sluiten en proberen een bijdrage te leveren. Natuurlijk hebben we ook gezien dat bepaalde zaken verbeterd kunnen worden en daar zullen we als bestuur de komende tijd ook zeker aandacht voor hebben. Maar eerst vanaf deze plek een hartelijk woord van dank aan jullie!!! En uiteraard wensen we Justin een voorspoedig herstel.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90