november 2019 - VV Actief | Eelde

Legroweg afgesloten bij sporthal Groote Veen

  • Gepubliceerd in Nieuws

Vanaf aanstaande maandag 25 november t/m uiterlijk 20 december 2019 wordt een gedeelte van de Burg. J.G. Legroweg afgesloten vanwege het aanleggen van de nieuwe aansluiting bij de Sporthal Groote Veen.

De Legroweg loopt vanaf de rotonde in Yde tot de rotonde bij onze hoofdsponsor Albert Heijn en vormt de doorgaande route langs ons sportpark.

Lees meer...

Uitnodiging Vrienden van Actief

  • Gepubliceerd in Nieuws

Beste vriend van Actief

Inmiddels is het voetbalseizoen 2019/2020 alweer een aantal weken volop bezig. Na het succesvolle vorige seizoen, waarin het vlaggenschip van de vereniging kampioen werd, op bestuurlijk niveau de rust is wedergekeerd en er hard is gewerkt aan een stevig fundament van onze vereniging, kijken wij met veel plezier en vertrouwen naar het huidige voetbalseizoen en de toekomst.

In het verleden kreeg u van ons twee seizoenkaarten om de wedstrijden van het eerste elftal gratis te bezoeken. Net als vorig seizoen wordt er echter voor de wedstrijden van het eerste elftal geen entree geheven en zijn er dus ook geen seizoenkaarten weg te geven. Met deze maatregel hoopt het bestuur meer mensen naar het voetbalveld en de kantine te krijgen op de zondagmiddag. Kom dus gezellig naar het voetbalveld met vrienden, familie, buren en overige voetballiefhebbers.

Doel vrienden van Actief

Ondanks dat er al enkele jaren gespaard wordt voor een tribune, is er het afgelopen seizoen ook een andere bijdrage aan onze mooie vereniging geleverd. Een bedrag van € 15.500 is beschikbaar gesteld voor de aanschaf van een sproei installatie in de grasvelden. Dit is door de steeds warmer en droger wordende zomers wat ons betreft een goede investering. Zeker ook omdat het werken met de oude sproei installatie een zware en tijdrovende belasting was voor enkele vrijwilligers.

Wisseling van de wacht

Vanaf de oprichting van de “Vrienden van Actief” is Marcel Wietzes actief geweest in het bestuur van de “Vrienden”. In de loop van vorig seizoen heeft Marcel aangeven, om vanaf het huidige seizoen te stoppen met zijn bestuursfunctie. Er is een opvolger gevonden in de persoon van Henk Scholten.

Informatie over betaling.

De contributie voor het komende seizoen wordt net als voorgaande jaren omstreeks 15 februari van uw rekening afgeschreven. Als u betaalt in vijf termijnen dan zal de contributie worden geïnd rond de 15e van de maanden februari tot en met juni. Heeft u ervoor gekozen om de contributie contant te voldoen, dan kunt u dat doen bij een van onderstaande personen of door € 50,-  over te maken op rekeningnummer NL19 RABO.0376.060.565 t.n.v. de vrienden van Actief.

Feestavond

De feestavond van de vrienden van Actief wordt gehouden op zaterdag 8 februari 2020, aanvang 21:00 uur, in de kantine van de vv Actief. Deze feestavond gaat alleen door bij voldoende animo. Opgave graag uiterlijk 18 januari 2020 bij één van onderstaande personen.

Wij hopen u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u een leuk, gezellig en sportief voetbalseizoen toe.

Met vriendelijke groet,

Vrienden van Actief

Roelof Gorter (06-46074304)                                      Henk Scholten (06-17131382)

Herman Buiter (06-20385358)                                    Erik Kremer (06-11921075)

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90