februari 2017 - VV Actief | Eelde

ASVB te sterk voor Actief

Actief heeft zondag de opgaande lijn niet vast kunnen houden. Tegen de gasten uit Blijham werd met 0 – 3 verloren en op die zege was niets af te dingen. ASVB was op alle fronten beter.

Trainer Sanders moest zijn opstelling flink aanpassen ten opzichte van vorige week. Scheeres, Pieters en De Nekker deden niet mee, Strikwerda ging naast Dijkstra in de verdediging spelen, waardoor er een geheel ander middenveld in het veld stond, waarin A junior Max Eimers debuteerde in de basisopstelling. Hij had het moeilijk in de eerste helft, maar herstelde zich in de tweede helft goed.

Lees meer...

Vertrouwen groeit bij Actief

Trainer Marco Sanders tekent bij

De opsteker van vorige week stond niet op zichzelf. Dat zag een handjevol publiek zondag met eigen ogen. Opnieuw werd een matpartij uit de eerste ronde weggepoetst. HVC '15, de jonge vereniging uit Hoogkerk, kwam niet verder dan 1 – 1. En eigenlijk mocht de vooral fysieke ploeg daar heel tevreden mee zijn, omdat Actief de betere ploeg was. De ploeg van Marco Sanders deed zichzelf tekort door niet meer kansen te benutten en kreeg nog bijna de deksel op de neus toen HFC in de slotseconde een open kans miste.

Lees meer...

Actief start uitstekend

Actief is de tweede seizoenshelft uitstekend begonnen. Op zaterdagavond werd op het sportpark aan de Burg. J.G. Legroweg verdienstelijk 2 – 2 gelijk gespeeld tegen Vako, dezelfde ploeg, die Actief in de eerste wedstrijd met 10 – 1 in de pan had gehakt. De prestatie was dermate knap, omdat trainer Sanders vanwege blessures opnieuw een beroep moest doen op jeugdspelers. Nog jeugdiger dan ze toch al zijn. Maar Floris Tol (17), Frank de Nekker (18) en, in de tweede helft ook Tom Smid (16) verweerden zich kranig.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90