Velden huren

Stichting Beheer en Exploitatie Sportcomplex V.V. Actief

Als u een wedstrijd of een training op één van de (kunstgras)velden van Actief wilt spelen, kunt u contact opnemen met :

Gerrie Biemolt
tel.: 06-55156351/050-3094919

Veldhuurreglement van V.V. Actief

Als verhuurder willen wij u op de hoogte brengen van een aantal regels bij gebruik van de velden.

1. U kunt de huur contant betalen of op rekening. In geval van dat laatste, graag de adresgegevens van de penningmeester doorgeven.
  2. U als huurder dient voor de betaling te zorgen. Met uw uitgenodigde tegenstander dient u zelf iets te regelen.
  3. Kleedkamers die door uw elftal gebruikt zijn, dienen schoon achtergelaten te worden.
  4. Het is niet toegestaan om met aluminium noppen het kunstgrasveld te betreden.
  5. Het is niet toegestaan om glaswerk mee te nemen naar het veld.
  6. Afval graag in de daarvoor bestemde vuilnisbakken gooien.
  7. Toeschouwers en publiek dienen achter de omheining te blijven.
  8. V.V. Actief mag ten allen tijde de afspraak annuleren als er sprake is van inhaal- of bekerwedstrijden, of als er niet gespeeld kan worden i.v.m. de weersomstandigheden.
  9. Bij wangedrag en/of vernielingen zal er per direct een eind aan de training of wedstrijd worden gemaakt.

Tarieven.

Voor de huur van onze gehele accommodatie voor toernooien of evenementen kunnen wij U een speciale aanbieding maken.

Gebruik van het hoofdveld, met gebruik van kleedkamers en verlichting

- wedstrijd zonder verlichting
- opslag verlichting
- training per uur

Gebruik van het 2e kunstgrasveld (85 x 60 m1)

- wedstrijd zonder verlichting
- opslag verlichting
- training per uur

Alle tarieven zijn inclusief 6 % btw.

Namens de St. Beheer en Exploitatie Sportcomplex V.V. Actief wensen wij u een fijne wedstrijd en/of training toe.

Versie : 28 januari 2017

Laatst aangepast op 07 oktober 2019

Meer in deze categorie: « Onze accommodatie Gebruik velden »