Draag een nieuwe sponsor aan en ontvang tot € 50,- korting op je contributie!

50 Euro tegoed 50 Euro tegoed

Sponsors zijn voor iedere vereniging van groot belang, zo ook voor VV Actief. Sport in de vorm van een gezonde voetbalvereniging kan op die manier gekoppeld worden aan het bedrijfsleven. Uitgangspunt is om een win-win situatie te creëren die de sponsor, de leden en uiteraard de gehele vereniging ten goede komt. Om VV Actief verder te laten groeien blijven wij opzoek naar nieuwe sponsors.

Ook dit seizoen hopen wij dat iedereen weer mee wil helpen om nieuwe sponsors te vinden. En het mooie is dat niet alleen de vereniging (wij met elkaar dus) er iets voor terug krijgt, maar dat iedereen die een nieuwe sponsor aandraagt tot € 50,- korting kan krijgen op de contributie.*

Ken je iemand die sponsor wil worden van VV Actief? Stuur dan een email naar   Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen met jou en de potentiële sponsor. Meer informatie over sponsor mogelijkheden bij VV Actief kan je vinden in onze digitale sponsorbrochure.

Bestaande sponsors
Gelukkig hebben wij al veel bedrijven die onze vereniging al steunen. Ben je benieuwd welke dit zijn? Bekijk dan het sponsoroverzichtop onze website. Deze sponsors steunen onze vereniging. Steunen jullie deze sponsors? 

* Deze actie loopt tot 31 december 2020. Korting is eenmalig per NIEUW afgesloten sponsor contract. Een sponsor is minimaal drie jaar aan Actief verbonden.

Delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd. 

Commerciële Zaken
VV Actief

Laatst aangepast op 05 september 2020
Commerciële Zaken

E-mailadres

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90