Kernwaarden VV Actief

Als uitvloeisel van het beleidsplan 2019-2022 zijn in maart de kernwaarden van onze vereniging opgesteld.

Kernwaarden:

1.) Samen zijn we V.V. Actief

2.) Plezier staat bij ons voorop

3.) Respect hebben wij voor elkaar en voor andermans spullen

4.) Een veilige omgeving creëren wij voor alle betrokkenen

5.) Positief benaderen, coachen en begeleiden wij

Kernwaarden toegelicht:

WELKOM bij onze vereniging VV Actief,

PLEZIER is het uitgangspunt van onze vereniging.

SAMEN, met al onze leden en vrijwilligers willen wij presteren op een zo hoog mogelijk niveau. Hierbij moeten we allemaal de gelegenheid krijgen om ons te kunnen ontwikkelen.

SAMEN zijn wij VV Actief

Bij wensen voor iedereen een VEILIGE omgeving en met RESPECT voor elkaar en elkaars spullen.

VV Actief wil een sociale en maatschappelijke functie in het dorp vervullen, door het mogelijk te maken dat iedereen bij VV Actief kan voetballen, door het bieden van stagemogelijkheden, vrijwilligersbanen, en door SAMEN activiteiten te organiseren.

Wij coachen, begeleiden én benaderen elkaar op een POSITIEVE manier, zowel op het veld als daarbuiten.

Met VERTROUWEN in elkaars intenties, elkaar steunen en kunnen we op elkaar rekenen.

We wensen u veel PLEZIER!

Laatst aangepast op 20 augustus 2020