Wedstrijdsecretariaat

Om de (jeugd)wedstrijden op zaterdag te kunnen spelen is het van groot belang dat het wedstrijdsecretariaat zijn/haar voorbereidingen heeft gedaan. Zonder dit voorbereidend werk wordt het onoverzichtelijk en chaotisch voor alle partijen. De kantinedienst, gastheren en vrouwen, scheidsrechters, maar vooral de spelers, leiders en ouders van de teams van zowel VV Actief als de tegenpartijen. Ons wedstrijdsecretariaat is opgesplitst in 3 onderdelen, de jeugd op klein en groot veld en de senioren op zondag.

Voor het volgend seizoen zijn we op zoek naar een wedstrijdsecretaris (m/v) die de voorbereidingen doet voor de jeugdteams op de zaterdag op groot veld. Hieronder zie je de werkzaamheden die deze taak met zich meebrengen en de tijd die je er (gemiddeld) per week mee bezig bent.

Werkzaamheden:

• ·         Kleedkamer- en veldindeling
  • ·         Scheidsrechters inplannen
  • ·         Verplaatsen wedstrijden
  • ·         Coördineren oefenwedstrijden (thuiswedstrijden)
  • ·         Overzichten maken voor de gastheer/kantine

Je bent hier ongeveer (gemiddeld) 1,5 uur per week mee bezig.
Voel jij je verantwoordelijk om samen met de andere secretaris te zorgen voor het goede reilen en zeilen tijdens de wedstrijden? Gun jij onze spelers en begeleiders de rust dat ze goed geïnformeerd de wedstrijden in kunnen gaan?
Kortom ben jij geïnteresseerd in deze vrijwilligersfunctie binnen onze vereniging, neem dan contact op via .

Uiteraard zullen we je niet voor de leeuwen gooien en een goede overdracht is dan ook gegarandeerd.

Verantwoordelijk voor het creëren, bewaken en beheren van de communicatie-platformen waarop VV Actief zich uit.