Gastvrouw/heer

Voor de zaterdagochtend zoeken wij een spontaan persoon

Taken: Als gastheer/-vrouw ontvang je op correcte wijze (externe) scheidsrechters, leiders, trainers en eventueel andere afgevaardigden van de eigen en bezoekende club. Je maakt ze wegwijs op de accommodatie. De gastheer/-vrouw zorgt ervoor dat de eigen scheidsrechters een fluitje en scoreformulier en eventueel vlaggen voor de assistent-scheidsrechters meekrijgen en dat deze na afloop van de wedstrijd weer ingeleverd worden. Ook zie je er op toe dat de uitslag van de gespeelde wedstrijden wordt vastgelegd. Als gastheer/-vrouw vind je het leuk om VV Actief te vertegenwoordigen en ontvang je de mensen zoals je zelf ook graag ontvangen zou willen worden.

Tijdsbesteding: De rol van gastheer/-vrouw wordt ingedeeld in blokken van een ochtend of middag. Het inplannen van diensten gebeurt in overleg, op dit moment werken we met vrijwilligers die beurtelings bestuurskamerdienst hebben

Waarom gastheer/-vrouw worden? Je komt veel in contact komt met andere mensen binnen de vereniging, waardoor je betrokken bent en blijft. Het wegwijs maken van leiders/trainers, scheidsrechters en andere gasten wordt altijd als zeer prettig ervaren.

Lijkt het je leuk om deze taak op je te nemen of ontvang je graag meer informatie? Neem dan contact op met Miranda Grootjans ().

Verantwoordelijk voor het creëren, bewaken en beheren van de communicatie-platformen waarop VV Actief zich uit.

Meer in deze categorie: « Vrijwilliger Wedstrijdsecretariaat »