Corona bij Actief

De Corona heeft de wereld, Nederland, jullie en dus ook onze vereniging in de greep. Het is bijna niet voor te stellen dat er mensen zijn waar deze crisis geen invloed op heeft.

Het niet kunnen voetballen voor de jeugd en senioren blijkt ook in deze tijd een groot gemis voor spelers, ouders, scheidsrechters, trainers en leiders.

Het bestuur moet gewoon wel doorgaan. Zo hebben wij inmiddels een aantal bestuursvergaderingen gehad (uiteraard d.m.v. een conference call) en hebben onder andere de financiën besproken aan de hand van een aangepaste begroting tot en met 30 juni 2020.

Doordat wij ca 3 maanden lang alle kantine inkomsten missen, zullen onze opbrengsten voor het lopende seizoen behoorlijk naar beneden gaan. Uiteraard zijn ook de kosten een stuk lager.
Wij maken ons tevens zorgen over onze sponsoren. Kappers, rijscholen, fysiotherapeuten en zzp-er hebben nauwelijks of geen inkomen. Vandaar ook de vraag om hen te blijven steunen, voor zover dat mogelijk is. Een gezond bedrijfsleven is uiteindelijk goed voor ons dorp en het verenigingsleven.

Wij doen er als bestuur alles aan om te zorgen dat wij als vereniging zowel letterlijk als figuurlijk gezond blijven.
Wij zijn dus aan het kijken naar mogelijkheden om dit seizoen goed af te sluiten en ook een goed begin te maken voor het volgende seizoen.

Het bestuur heeft een aanvraag gedaan voor de ‘Tegemoetkoming schade COVID-19’, waarbij wij mogelijk in aanmerking komen voor de door het kabinet ter beschikking geld.

Wij doen ook een beroep op jullie!
We laten de contributie-inning nog wel doorlopen voor alle leden tot en met juni. Voor het nieuwe seizoen zal de eerste contributie weer in september betaald moeten worden. Afhankelijk van het resultaat over seizoen 2019-2020 gaan we beslissen in hoeverre we de leden tegemoet kunnen komen.