Ben jij al vriend?

De "Vrienden van VV Actief" is verantwoordelijk voor het werven van nieuwe vrienden voor de vereniging en voor het organiseren van activiteiten voor bestaande vrienden en heeft al meer dan 130 leden, die allen €50,- per jaar storten om extra projecten binnen de vereniging te kunnen bekostigen welke VV Actief zelf niet kan opbrengen.

Veel zaken zijn de afgelopen jaren door de bijdrage van de "Vrienden van Actief" gerealiseerd, zoals het digitale scorebord, de aanschaf van doelen en ballen voor de jeugd en forse financiële bijdragen ten behoeve van het nieuwe kunstgrasveld en de inrichting van de kantine. Wilt u ook deel uitmaken van deze unieke club? Word dan lid van de "Vrienden van VV Actief" en steun onze vereniging!

Naast een goed gevoel zal uw naam op ons speciale "Vriendenbord" in de kantine vermeld worden. Ook wordt u (met uw partner) ieder jaar uitgenodigd voor een festiviteit en krijgt u jaarlijks twee seizoenskaarten voor alle beker- en competitiewedstrijden van Actief 1. Bovendien kunt u uw stem uitbrengen op een project dat volgens u door de "Vrienden van Actief" financieel ondersteund moet worden.

Meld u aan met het aanmeldformulier of neem voor meer informatie contact op met de commissie 'De Vrienden van VV Actief'. Mailen kan ook: .

Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Laatst aangepast op 14 oktober 2016
Media & Communicatie

E-mailadres

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90