Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

E-mailadres:

Kantinerooster voorjaar 2018

  • Gepubliceerd in Nieuws

Het kantinerooster voor het voorjaar 2018 is klaar. Onder de tab 'programma' kun je zo snel mogelijk bij elke wedstrijddag zien wie er is ingeroosterd en op welk tijdstip. Mocht je niet kunnen, dan graag eerst zelf (proberen te) ruilen en de wijziging doorgeven via . Het gehele rooster is te vinden in Excel formaat via : VVActief - Google docs

We doen ons best om iedereen in te roosteren op het moment dat je kind een thuiswedstrijd speelt, maar dit lukt (helaas) niet altijd. Elke week wordt iedereen eraan herinnerd dat een lid staat ingedeeld.

Mocht je niet kunnen, dan graag eerst zelf vervanging (proberen te) zoeken. Voor vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar .

Wij wensen iedereen een prettige kantinedienst!

Lees meer...

2 oktober 2017: Algemene Ledenvergadering

  • Gepubliceerd in Nieuws

Maandag 2 oktober 2017 vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats in de kantine van VV Actief. Deze vergadering is bedoeld voor leden en ouders van (minderjarige) jeugdleden van VV Actief.

De agenda voor deze vergadering is als bijlage bij dit artikel gevoegd. Het financiële jaarverslag, de begroting 2017-2018 en het verslag van de ALV van 2016 liggen ter inzage bij de vergadering. Het financiële jaarverslag en de begroting 2017-2018 zijn ook op te vragen bij de penningmeester via .

De vergadering begint om 20.00 uur; inloop met koffie en thee vanaf 19.30 uur.

Lees meer...

Kantinerooster speeldagen jeugd klaar

Het kantinerooster voor de speeldagen van de jeugd (zaterdag) voor de eerste seizoenshelft van 2017 is klaar. Onder de tab 'programma' kun je bij elke wedstrijddag zien wie er is ingeroosterd en op welk tijdstip. Mocht je niet kunnen, dan graag eerst zelf (proberen te) ruilen en de wijziging doorgeven via . Mocht je het hele rooster als pdf-bestand willen ontvangen, bijvoorbeeld in verband met ruilen, dan kun je dit ook via bovenstaand mailadres aanvragen.

Het kantinerooster wordt niet ook nog als los document gepubliceerd omdat we uit ervaring weten dat er regelmatig onderling geruild wordt en het lastig is om het rooster op meerdere plekken actueel te houden. Onder voorbehoud van het niet doorgeven van wijzigingen, is het rooster bij de wedstrijddagen altijd actueel.

Wij wensen iedereen een prettige kantinedienst toe!

Lees meer...

Kantinerooster najaar 2017 klaar

Het kantinerooster voor de eerste seizoenshelft van 2017 is klaar. Onder de tab 'programma' kun je bij elke wedstrijddag zien wie er is ingeroosterd en op welk tijdstip. Mocht je niet kunnen, dan graag eerst zelf (proberen te) ruilen en de wijziging doorgeven via . Mocht je het hele rooster als pdf-bestand willen ontvangen, bijvoorbeeld in verband met ruilen, dan kun je dit ook per mail aanvragen.

Het kantinerooster wordt niet ook nog als los pdf-document gepubliceerd, omdat we uit ervaring weten dat er regelmatig onderling geruild wordt en het lastig is om het rooster op meerdere plekken actueel te houden. Onder voorbehoud van het niet doorgeven van wijzigingen, is het rooster bij de wedstrijddagen altijd actueel.

Wij wensen iedereen een prettige kantinedienst!

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90