Bestuurslid van Dienst Jeugd

INSTRUCTIES BVD/GASTHEER/GASTVROUW

• Om 7.45 aanwezig zijn. De Superkantinedienst is uiterlijk om 8.00 aanwezig en start kantine op.
  • Via de mail ontvang je van de wedstrijdsecretaris het wedstrijdprogramma. Graag ophangen op het bord in de gang.
  • De kantine vanaf de voorkant openen en met druppel alarm er af doen.
  • De SUPERkantinedienst start de kantine op.
  • BVD doet geld in de kassa!
  • Graag BVD jas aandoen (hangen aan kapstok in Bestuurskamer).
  • Wedstrijdformulieren klaarleggen, computer opstarten, wedstrijdformulier opstarten (klikken op icoontje en dan in opstartscherm moet komen te staan: XXX, XXX). Jijzelf bent wedstrijdcoördinator, dus op de formulieren moet dat ingevuld worden in het betreffende vakje (door te scrollen vind je jezelf)). Als een speler moet worden toegevoegd: Actief is een zondagvereniging. Standaard staat het op zaterdag en dan lukt toevoegen spelers niet.
  • Uitslagenformulier opstaren (op icoontje klikken) Wachtwoorden: XXXX en XXXX.
  • Koffie, melk, suiker, thee etc. In bestuurskamer klaarzetten voor leiders. Ook af en toe controleren of er nog voldoende is.
  • Bezoekende teams ontvangen en wegwijs maken. Enkele meisjes kunnen evt. zich omkleden in de scheidsrechterruimte. Speciale SLEUTEL MEEGEVEN (liggen in de keuken rechts boven, eerste smalle kastje). Dan kunnen de meiden zelf de ruimte afsluiten.
  • SCOREBORD aansluiten (zie instructies in de map). Teams houden zelf score bij.
  • KNVB scheidsrechters ontvangen en aangeven waar ze kunnen omkleden en douchen. Ook de scheids speciale sleutel geven (liggen in de keuken rechts boven, eerste smalle kastje).
  • Zorgen dat KNVB scheidsrechter ook wat drinken in de pauze krijgt (dus van te voren even vragen wat hij wil drinken).
  • Ook onze scheidsrechters ondersteunen, met name de jongere jeugdige scheidsrechters (even vragen hoe het ging, evt. uitleggen waar ballen liggen, hoe ze formulier moeten invullen).
  • Zorgen dat uitslagen op formulieren worden geschreven en ballen door scheidsrechters wel weer worden ingeleverd.
  • UITSLAGEN BIJHOUDEN OP PC IN SPORTLINK UITSLAGENFORMULIER.
  • Gevonden voorwerpen liggen nog in de kleine bestuurskamer. Ook de reservekleding.
  • Scheidsrechters mogen flesje drinken, leiders koffie of thee in de bestuurskamer. Kantinediensten en BVD mogen koffie of thee op kosten Actief. Rest graag afrekenen. Vanaf 15.30 is alcohol toegestaan.
  • Er mag buiten de kantine niet uit glas gedronken worden en als er buiten alcohol gedronken wordt, moet dat op een afgeschermd deel voor de kantine (regels KNVB).
  • Aan het einde van de dienst: kleedkamers SAMEN MET EEN KANTINEDIENST aanvegen en vuilniszakken zo nodig vervangen/legen. Volle zakken in de container doen.
  • Alle wedstrijdballen in kleine bestuurskamer leggen.
  • Computer afsluiten.
  • Kassa afsluiten VOLGENS INSTRUCTIES DIE OP HET GELDBAKJE STAAN!!!!!!!
  • De ballenpomp bevindt zich in het ballenhok. De druk van een bal hoort 0,8 bar te zijn.
  • De veldverlichting kan aangedaan worden in het ballenhok.
  • LET OP DAT ALLE CORNERVLAGGEN WEL OPGERUIMD ZIJN. Ook laptop scorebord weer in de kast doen.
  • Wedstrijdformulieren in het bakje ‘gespeeld’ doen.
  • ALARM ER WEER OP DOEN!!!!!! En afsluiten.
  • Bij problemen bel de Voorzitter Jeugdcommissie.

Nog enkele wetenswaardigheden:

• Het hoofdveld is veld 1, het veld achter het hoofdveld veld 2, het veld voor de kantine veld 3 en het kleine kunstgras is veld 4.
  • Wanneer wedstrijdkleding van teams is zoekgeraakt of beschadigd moet dit worden gemeld bij kledingcommissie (verwijs naar website voor adressen kledingcommissie en verwijs naar kledingreglement op website).
  • De kledingcommissie regelt ook de vervanging van wedstrijdkleding.
  • Voor materialen (jassen, waterzakken, ballen etc.) kunnen leiders en trainers terecht bij de materiaalbeheerder.
  • Waardevolle spullen van spelers kunnen worden bewaard in een kluisje in het ballenhok.
  • Adres van VV Actief is: Burg. Legroweg 30, tel. 050-3091890.
  • Adres website van Actief: www.vvactief.nl. Mailadres van Actief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Laatst aangepast op 19 december 2016

Verantwoordelijk voor het creëren, bewaken en beheren van de communicatie-platformen waarop VV Actief zich uit.

Meer in deze categorie: « Ouders langs de lijn