Spelregels en Spelregelbewijs

Met meer dan 1 miljoen leden en ongeveer 33.000 wedstrijden per week is voetbal de meest populaire sport van ons land. Allemaal genieten we van deze mooie sport. Hiervoor zijn er wel bepaalde afspraken nodig waar we ons aan moeten houden. Regels zijn een essentieel onderdeel van de sport. Dankzij duidelijke regels verloopt een voetbalwedstrijd sportiever, en dus leuker.

De officiële spelregels vind je op knvb.nl Als speler, trainer-coach, ouder of toeschouwers hoef je niet het volledige spelregelboek te kennen. Er is ook een samenvatting van de meest essentiële regels in begrijpelijke taal.

Spelregelbewijs

Alle tweedejaars B-junioren moeten vanaf het seizoen 2014/'15 het officiële KNVB Spelregelbewijs halen. De B-junioren zijn zelf verantwoordelijk voor het halen van dit Spelregelbewijs. v.v.Actief informeert en motiveert de B-junioren om het Spelregelbewijs zo spoedig mogelijk te halen.

Meer informatie over het spelregelbewijs voor B-junioren is te vinden in het spelregelbewijs

Laatst aangepast op 19 december 2016

Verantwoordelijk voor het creëren, bewaken en beheren van de communicatie-platformen waarop VV Actief zich uit.