Toernooicommissie

Jaarlijks organiseert de toernooicommissie een aantal toernooien bij Actief voor jeugdteams, zoals het Kerst-/Nieuwjaarstoernooi en aan het einde van het seizoen het Rabobank jeugdtoernooi.

Schoolvoetbaltoernooi Eelde, Paterswolde en Eelderwolde: het bestuur heeft samen met de Toernooicommissie besloten om het schoolvoetbaltoernooi anders te gaan organiseren. Voorgaande jaren werd het toernooi door de Toernooicommissie georganiseerd. De scholen zijn op 20 november per e-mail gevraagd de organisatie van het toernooi zelf op te pakken. Natuurlijk stelt Actief de accommodatie kosteloos beschikbaar. Vanuit Actief zal die dag iemand van of namens de Toernooicommissie aanwezig zijn ter ondersteuning in de kantine. Het schooltoernooi staat voor 2018 ingepland op 25 april.

Inschrijving toernooien jeugdteams:

Het inschrijven van toernooien gaat iets anders dan voorheen.
Uitnodigingen van toernooien zullen binnenkort op de site worden gezet zodat teams zelf kunnen bepalen waar en wanneer zij aan een toernooi mee willen doen.
Teams mogen zichzelf aanmelden maar dienen dit altijd te melden aan de toernooicommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) zodat zij dit op de toernooikalender kunnen zetten.
Voor elk team stelt Actief per seizoen eenmalig 25 euro beschikbaar mocht er sprake zijn van inschrijfgeld.

Wij vinden het als vereniging en Toernooicommissie belangrijk dat alle teams deelnemen aan (minimaal één) toernooi(en) bij andere verenigingen. Deze zijn over het algemeen aan het einde van het seizoen! Wij zullen aan de hand van de aanmeldingen de teams die zich niet aangemeld hebben voor een toernooi hierover dan ook benaderen.

TOERNOOIKALENDER!!
Op het moment dat de teams zich gaan inschrijven voor toernooien en dat bij de Toernooicommissie gemeld hebben, wordt de toernooikalender online gezet. Deze wordt regelmatig aangevuld met actuele informatie. Kijk er dus even op en noteer de toernooidatum/data voor jouw team alvast!

Data seizoen 2017-2018:
NIEUWJAARStoernooi in De Marsch (O.V.)
voor B en C teams: vrijdagavond 5 januari 2018
voor D, E en F teams: zaterdag 6 januari 2018

KNVB Schoolvoetbaltoernooi:
woensdagmiddag 25 april 2018.

Rabobank jeugdtoernooi voor JO13-teams:
Datum voor 2018 wordt nog vastgesteld.

De toernooicommissie bestaat uit de volgende leden:

Naam Tel Email
Nicole Stegehuis 06 58860858 idem