Scheidsrechters

Zonder scheids geen wedstrijd. Als scheidsrechter leid je het duel in goede banen. Daardoor kunnen de spelers en toeschouwers zich concentreren op waar het allemaal om draait: lekker voetballen. 

Bij (de jeugd van) Actief worden de scheidsrechters aangestuurd door een scheidsrechtercoördinator. De scheidsrechtercoördinator houdt zich bezig met het werven van scheidsrechters, is het aanspreekpunt voor de scheidsrechters en ondersteunt de scheidsrechters bij het uitvoeren van hun functie. Verder organiseert de coördinator scheidsrechterscursussen (pupillen/junioren/BOS veld). De begeleiding van de nieuwe scheidsrechters wordt gedaan door de senior scheidsrechters onder aansturing van Thies de Jonge.

Heb je belangstelling om een keer te fluiten en/of een scheidsrechterscursus te volgen? Neem dan contact op met de scheidsrechtercoördinator Thies de Jonge door een e-mail te sturen naar: . Bellen mag natuurlijk ook! Zie voor het telefoonnummer onderstaande lijst.

Kijk daarnaast voor meer informatie over scheidsrechter worden op de websites www.knvb.nl en www.voetbal.nl

Laatst aangepast op 24 september 2018
Scheidsrechters

De scheidsrechterscommissie begeleidt en zorgt voor opgeleide scheidsrechters. Meer info over de scheidsrechterscommissie op onze website.

Contact:

 

E-mailadres

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90