Technische commissie (coördinatoren)

Binnen de Technische Commissie heeft iedere leeftijdscategorie een TC lid met specifieke aandacht voor de betreffende leeftijdscategorie.

De TC-leden regelen gedurende het seizoen voor een bepaalde (leeftijds)categorie dat spelers in teams worden geplaatst, de teams worden getraind en bij wedstrijden worden begeleid. Ook vormen zij in eerste instantie het aanspreekpunt voor ouders, leiders en trainers wanneer er vragen of problemen zijn m.b.t. betreffende leeftijdscategorie.

Alle leden van de technische commissie zijn via email bereikbaar onder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Technische Commissie kan altijd versterking gebruiken. Naast het coördineren van de verschillende leeftijdsklassen probeert de TC ook lijn te brengen in de voetbalopleiding van alle kinderen. Wie affiniteit heeft met voetbal en daarnaast ook nog goede, originele ideeën heeft over het beleid bij Actief, is van harte welkom om de TC te komen versterken!

Functie/aandachtsgebied Naam   Contact
voorzitter Niek de Nekker Niek de Nekker