Gastheer/-vrouw/ BVD

Tijdens wedstrijddagen is er altijd iemand van Actief aanwezig die er voor zorgt dat een wedstrijddag goed verloopt. Meestal is dat een 'bestuurslid van dienst' ook wel BVD genoemd.  Er zijn gelukkig ook vrijwilligers die als 'gastheer of gastvrouw' worden ingezet om voor een goed verloop van de wedstrijddag te zorgen. Bij de senioren zijn de bestuursleden volgens een rooster ingedeeld als BVD.

Bij de jeugdafdeling zijn de meeste jeugdcommissieleden en een groep vrijwilligers 'gastheer of gastvrouw'. Ook bij de jeugdafdeling worden de diensten volgens een rooster gedraaid.

Instructies voor BVD en 'gastheren en -vrouwen':

Instructies voor de senioren
Instructies voor de jeugdafdeling

De personen die dienst hebben op zaterdag of zondag staan altijd vermeld boven het wedstrijdprogramma.

Laatst aangepast op 31 oktober 2014
Bestuur

Meer in deze categorie: « Consul Verzorger »