Kledingcommissie

De kledingcommissie zorgt ervoor dat alle jeugdteams worden voorzien van wedstrijdkleding. De teams krijgen de tenues aan het begin van het seizoen uitgereikt en dienen deze aan het einde van het seizoen weer in te leveren.

Verder is er een kledingreglement omtrent hetgebruik van de wedstrijdkleding. Het is belangrijk dat iedereen die de wedstrijdkleding gebruikt dit reglement kent.

Wanneer er vragen of problemen zijn die samenhangen met wedstrijdkleding, kan contact opgenomen met de kledingcoördinator.

De kledingcommissie Jeugd en Senioren bestaat uit de volgende leden:

Kledingcommissie Jeugd
Naam Tel Email