Wedstrijdsecretariaat

De wedstrijdsecretaris regelt wanneer teams voetballen. Daarnaast is wedstrijdsecrearis verantwoordelijk voor de kleedkamer- en veldindeling en regelt bij thuiswedstrijden een scheidsrechter.

Het is met name voor de logistiek van groot belang dat bij verplaatsingen van wedstrijden of het organiseren van oefenwedstrijden de leiders/trainers vooraf contact opnemen met de wedstrijdsecretaris.

De wedstrijdsecretaris is de contactpersoon namens VV Actief met de KNVB. Dat betekent dus dat het niet de bedoeling is dat coördinatoren, leiders etc. contact opnemen met de KNVB. Bij vragen omtrent wedstrijden, kampioenschappen, spelregels etc. kan men contact opnemen met de wedstrijdsecretaris.

Wedstrijdsecretaris senioren

Marco Smiers