G Voetbal

G-voetbal is bedoeld voor mensen die vanwege een lichamelijke en/of verstandelijke beperking belemmerd zijn in hun bewegingsmogelijkheden. Zij kunnen daardoor niet of moeizaam hun plek vinden in het 'reguliere' voetbal.

Het enige verschil is, dat bepaalde aspecten worden aangepast wanneer dat nodig is. Het uitgangspunt is dat elke G-voetballer als individu wordt benaderd tegen de achtergrond van zijn of haar specifieke mogelijkheden en beperkingen.

Essentieel is eveneens dat de meeste G-voetballers niet alleen lid worden van een club om voetbal te spelen, maar ook omdat met elkaar voetballen gewoon gezellig is.

VV-Actief heeft een G-voetbalteam en wil heel graag competitie gaan spelen en hebben daarom nog voetballers nodig.

Competitie: maandelijks 1X uit en 1X thuis, minstens 14 wedstrijden per seizoen.

Wedstrijden: 7 tegen 7 op half veld, 2X 25 minuten, pupillendoel 2 bij 5 meter en na afloop strafschoppenserie.

Ben je tussen de 6 en 16 jaar (beperkte leeftijdsdispensatie mogelijk) en heb je zin in G-voetbal, dan kun je altijd een keer mee trainen of komen kijken, iedere vrijdag van 16.30 tot 17.30 bij VV Actief. De training begint weer vanaf 11 september.

Voor meer informatie: Ina Gorter 050-3095347 of Grea Snijder 06-11065425 .

Zie ook onderstaande flyer:

flyerG-voetbal.pdf

Laatst aangepast op 13 april 2016

Meer in deze categorie: « Afmelden Vrienden van Actief »