Corona nieuws

Volg hieronder de updates.

31 maart

De KNVB heeft vanavond bekend gemaakt dat de competitie dit seizoen niet meer wordt hervat. Klik hier voor hun bericht. Er mag in ieder geval tot en met 28 april niet gevoetbald worden, zo werd vandaag duidelijk. Onduidelijk is of er daarna meteen weer opgeschaald kan worden en in welke mate. De competities komen daarmee vreemd tot een einde. Er zijn feitelijk geen eindstanden, dus gaat ook geen team promoveren of degraderen. Elk team start daarom in het nieuwe seizoen in de huidige klasse. Meer informatie hierover zal nog volgen vanuit de KNVB. 

Het bestuur van VV Actief zal zich de komende dagen beraden op de verdere consequenties voor onze vereniging. We houden jullie op de hoogte.

24 maart 2020

Het lijkt nog niet helemaal duidelijk wat de consequenties zullen zijn voor het amateurvoetbal. We verwachten dat eerdaags meer berichtgeving over. Vandaag liet de KNVB weten dat de maatregelen die het kabinet op 23 maart heeft afgekondigd, onder meer met geen samenkomsten tot 1 juni, niet zouden gelden voor sporten. Vanuit NOC-NSF zijn hier nog aanvullende vragen over gesteld aan het ministerie. Wordt gauw vervolgd dus. 

Laatst aangepast op 31 maart 2020
Bestuur

E-mailadres

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90