Wedstrijdsecretariaat

Om de (jeugd)wedstrijden op zaterdag te kunnen spelen is het van groot belang dat het wedstrijdsecretariaat zijn/haar voorbereidingen heeft gedaan. Zonder dit voorbereidend werk wordt het onoverzichtelijk en chaotisch voor alle partijen. De kantinedienst, gastheren en vrouwen, scheidsrechters, maar vooral de spelers, leiders en ouders van de teams van zowel VV Actief als de tegenpartijen. Ons wedstrijdsecretariaat is opgesplitst in 3 onderdelen, de jeugd op klein en groot veld en de senioren op zondag.

Voor het volgend seizoen zijn we op zoek naar een wedstrijdsecretaris (m/v) die de voorbereidingen doet voor de jeugdteams op de zaterdag op groot veld. Hieronder zie je de werkzaamheden die deze taak met zich meebrengen en de tijd die je er (gemiddeld) per week mee bezig bent.

Werkzaamheden:

  • ·         Kleedkamer- en veldindeling
  • ·         Scheidsrechters inplannen
  • ·         Verplaatsen wedstrijden
  • ·         Coördineren oefenwedstrijden (thuiswedstrijden)
  • ·         Overzichten maken voor de gastheer/kantine

Je bent hier ongeveer (gemiddeld) 1,5 uur per week mee bezig.
Voel jij je verantwoordelijk om samen met de andere secretaris te zorgen voor het goede reilen en zeilen tijdens de wedstrijden? Gun jij onze spelers en begeleiders de rust dat ze goed geïnformeerd de wedstrijden in kunnen gaan?
Kortom ben jij geïnteresseerd in deze vrijwilligersfunctie binnen onze vereniging, neem dan contact op via .

Uiteraard zullen we je niet voor de leeuwen gooien en een goede overdracht is dan ook gegarandeerd.

Lees meer...

Gastvrouw/heer

Voor de zaterdagochtend zoeken wij een spontaan persoon

Taken: Als gastheer/-vrouw ontvang je op correcte wijze (externe) scheidsrechters, leiders, trainers en eventueel andere afgevaardigden van de eigen en bezoekende club. Je maakt ze wegwijs op de accommodatie. De gastheer/-vrouw zorgt ervoor dat de eigen scheidsrechters een fluitje en scoreformulier en eventueel vlaggen voor de assistent-scheidsrechters meekrijgen en dat deze na afloop van de wedstrijd weer ingeleverd worden. Ook zie je er op toe dat de uitslag van de gespeelde wedstrijden wordt vastgelegd. Als gastheer/-vrouw vind je het leuk om VV Actief te vertegenwoordigen en ontvang je de mensen zoals je zelf ook graag ontvangen zou willen worden.

Tijdsbesteding: De rol van gastheer/-vrouw wordt ingedeeld in blokken van een ochtend of middag. Het inplannen van diensten gebeurt in overleg, op dit moment werken we met vrijwilligers die beurtelings bestuurskamerdienst hebben

Waarom gastheer/-vrouw worden? Je komt veel in contact komt met andere mensen binnen de vereniging, waardoor je betrokken bent en blijft. Het wegwijs maken van leiders/trainers, scheidsrechters en andere gasten wordt altijd als zeer prettig ervaren.

Lijkt het je leuk om deze taak op je te nemen of ontvang je graag meer informatie? Neem dan contact op met Miranda Grootjans ().

Lees meer...

Vrijwilliger

Binnen VV Actief is er ALTIJD behoefte aan vrijwilligers. Wil jij je inzetten voor de vereniging? Als vrijwilliger kun je jouw kennis en kunde op diverse manieren inzetten. Met vrijwilligerswerk leer je nieuwe mensen kennen.

Neem contact op met één van de leden van het bestuur of commissie voor meer informatie en mogelijkheden.

Klik hier voor de Contactpagina.

Lees meer...

Locatie

Sportpark VV Actief
Burg. J.G. Legroweg 30
9761 TC EELDE
Tel: 050 - 309 18 90