Lid worden

Wil je ook lekker voetballen leren? Voor de leeftijdsgroep van 4 en 5 jaar is er de mini-pupillen. Vanaf 6 jaar kun je in competitieverband spelen.

Alle KNVB-leden vanaf de D-pupillen (met uitzondering van de G-voetbaljeugd) hebben een spelerspas. Met deze pas, die het formaat heeft van een creditcard en is voorzien van een pasfoto, kan je aantonen dat je lid bent van een voetbalvereniging en de KNVB.

Ik wil beginnen met voetballen | Ik kom van een andere club | Ik ben jonger dan 6 jaar | Wat kost het lidmaatschap

AANMELDEN

Procedure van lid worden en teamindeling toevoegen!

Vul het pdfAanmeldingsformulier (1) digitaal in, (2) print het uit en (3) lever het in bij de ledenadministratie (niet per mail)!!!!!! Het formulier bestaat uit twee pagina's. De eerste pagina gaat over de persoonlijke gegevens, het tweede deel bevat de financiële informatie. Indien nodig tevens een pasfoto meeleveren.

LET OP!: Op het aanmeldformulier staat een onjuist verzendadres. Lever het in op ons sportpark of stuur het formulier naar:

OVERSCHRIJVEN

Heb je voorheen bij een andere club gespeeld en is dit korter dan 3 jaar geleden, dan is er overschrijving van de KNVB nodig.

MINI PUPILLEN

Wil je je aanmelden voor een mini pupillen cursus? Gebruik hiervoor onderstaand formulier, vul het digitaal in, print het uit en lever het in bij de Ledenadministratie.

pdfAanmeldingsformulier_voetbal_minipupillen

Heb je nog vragen, neem dan contact op met de Ledenadministratie.

CONTRIBUTIEBEDRAGEN PER 01-12-2016

Senioren € 228,-
Dames 30+ (7x7) € 133,-
Heren 35+ (7x7) € 133,-
Trainingslid senioren € 133,-

Jeugdleden € 152,-
Trainingslid jeugd € 133,-
Mini-pupillen* € 25,-

* Bedrag is per periode: najaar en voorjaar.

De bedragen zijn inclusief de KNVB-contributie (ca. € 12). Alle spelende leden betalen bovendien een bijdrage kledingfonds van € 20, m.u.v. trainingsleden en mini-pupillen.

Bovengenoemde jaarbedragen zijn vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering van 3 oktober 2016. In principe worden bovenstaande bedragen in 10 termijnen d.m.v. automatische incasso geïnd.

Donateurs: de Vrienden van VV Actief: € 50,-

Seizoenkaarthouders: € 25 voor volwassenen tot 65 jaar. € 15 voor 65+.

Laatst aangepast op 13 september 2017
Hoofdbestuur

Meer in deze categorie: Afmelden »